Ko smo mi?

PRO BRILLIANT SERVICE je kompanija iz oblasti facility managament, a njena uža specijalnost je pružanje usluga čišćenja i održavanja poslovnog i stambenog prostora.

Čišćenje poda

Kompanija je nastala sa ciljem da ponudi tržištu ono što mu nedostaje i što mu je potrebno u ovoj oblasti poslovanja

Osnivači kompanije su odgovorni i posvećeni ljudi koji obraćaju pažnju na svaki detalj i teže ka tome da ga dovedu do perfekcije, a to zahtevaju i od svojih zaposlenih. S toga, veliki i težak zadatak, koji je uspešno obavljen, bio je izabrati dobar kadar, koji će biti lice i oslonac kompanije, tako što će je predstavljati na terenu svojim posvećenim radom i ostavljati onaj utisak na okolinu, koji je po njenim postavljenim standardima imperativ za nju i njene tvorce.

Čišćenje poda

Kvalitetno čišćenje jednog prostora se ne svodi samo na samu radnju čišćenja, nego je kompleksno.

Prevashodno zahteva savremenu mašinu i dobro obučenog radnika za rad sa njom, u kombinaciji sa pažljivo odabranim hemijskim preparatima, koji su ekološki prihvatljivi. Takav spoj je osnova za dobro čišćenje, ali na to treba dodati i ornost za rad, posvećenost i prijatan odnos radnika sa uvažavanjem prema radnoj sredini.

Pro Brilliant

Dakle, ova kompanija ima sve što je potrebno da bi vam pružila najbolju uslugu.

Pružanje naših usluga u domenu vašeg poslovnog prostora, uticaće na to da će vaši zaposleni biti produktivniji obavljajući svoj posao u blistavo čistom i mirišljavom prostoru, a na vaše klijente ostavićete bolji utisak. Što se tiče čišćenja vašeg stambenog prostora, posle našeg tretmana imaćete dodatni osećaj udobnosti i užitka.

Čistoća je pola zdravlja, u pravim ste rukama ako nama poverite brigu o vašem prostoru!

Naša misija je da pružamo kvalitet usluge koji će biti prepoznatljiv i da postavljamo standarde u ovoj oblasti poslovanja koji će biti široko poznati.

Kontaktirajte nas